Ezek a paraméterek milyen számítógépet fednek?
Figyelt kérdés
Elég új vagyok a témában. Nagyon megköszönök minden segítséget.
A kérdésem az lenne milyen számítógépnek számít? (modern, jó, régebbi)
Mennyi a reális kereskedelmi ára?
Mire alkalmas?
Milyen manapság egy átlagos számítógép?
Adatok:
CPU:
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800 (2.50 GHz)
RAM:
4GB (3,25 használható)
Videó kártya:
ATI Radeon HD 5450
HDD:
300GB
5 USB bemenet
Átlagos fekete gépház.
Hálózati kártya:
Mező Érték
NVIDIA nForce Networking Controller
Alaplap lapkakészlet:
VIDIA nForce4, AMD Hammer
Előre is kösz minden választ.
2012. febr. 9. 17:43
1/5 anonim válasza:
Nem rossz gép, de max. 80000-ért.
2/5 anonim válasza:
Nagyon jó kis gép. Mondjuk egy AMD Phenom jobb lenne, de ez is nagyon jó. A memória is jó, a vidi kártya lehetne egy kicsit újabb is.
De mindent összevetve egy 150-et megér.
3/5 Muñez válasza:
150et? Ugye most viccelsz? 150ért ennél lényegesen sokkal jobb gépet össze lehet rakni. Ami talán a legtöbbet éri benne a RAM és a HDD. Abból a 4GB-ból azért csak 3,25 használható, mert nem 64 bites XP/Win7 van rajta. A 64 bites tudja kezelni a 4 GB ramot. A VGA játékra nem igazán alkalmas, filmezésre azonban megfelel. Manapság ezt a gépet játékra nem igazán lehet használni, max a pár évvel ezelőtti játékok futtatására jó. Én 25-30 ezernél többet nem adnék érte.
4/5 anonim válasza:
Jó igen, elnézést. Tényleg túl magasat mondtam. De nem a legrosszabb gép. Az is igaz, hogy az új játékok már nem mennek annyira rajta, de az 1-2 évvel ezelőttitől lefelé már sokat bír.
5/5 A kérdező kommentje:
Mennek rajta, csak nem a legjobb beállításokkal.
2012. febr. 9. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!