Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Használt számitogépet szeretné...

Használt számitogépet szeretnék venni de nem értek hozzá mit kell nézni rajta hogy ne egy szart vegyek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 13:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak azt hogy felteszel egy kérdést, a gépnek az összes (!) infójával, és mi meg mondjuk hogy jó-e vagy nem. :)
2012. febr. 3. 13:08
 2/9 A kérdező kommentje:

ez milyen ?

[link]

2012. febr. 3. 13:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha az interneten keresztül vásárolod meg akkor mikor házhoz mégy feltétlenül ellenőrizd hogy beindul-e a gép. Oprendszer nyílván nem biztos hogy lesz rajta, de ha nem sípol beindítás után és képernyővel is tudjátok tesztelni hogy BIOS-ban minden stabil, akkor meg szabad venni. Ha nem tudsz házhoz menni a gépért akkor magánszemélytől semmiképp ne vegyél számítógépet. Lehetőleg kérj rá garanciát és számlát.
2012. febr. 3. 13:09
 4/9 anonim ***** válasza:
11%

ezt nem venném meg...24 az sok érte...még vga sincs benne...

mire hasznánád a gépet?

mennyit költenél rá?

2012. febr. 3. 13:10
 5/9 anonim ***** válasza:

"még vga sincs benne"

Azért mert alaplapra integrált... Ez egyébként otthoni internetezésre tökéletesen megfelel, bár én mondjuk memóriát még kéretnék bele a helyedben, anélkül kicsit lassú lehet, de alap irodai dolgokat már lehet vele intézni.

2012. febr. 3. 13:13
 6/9 A kérdező kommentje:
van rá 40 ezrem
2012. febr. 3. 13:16
 7/9 anonim ***** válasza:
11%

Gyűjtögess még tavaszig jobban jársz, egyszer vegyél korszerűbbet és csókolom. Legalább a 65 kilót kapirgálj össze.

Lap: [link]

proci: [link]

Ram: [link]

Táp: [link]

Ház: [link]

HDD: [link]

DVD: [link]

Ha ügyes vagy ebből még faraghatsz le szépen,a proci ez is lehet akár: [link]

Kisebb HDD vel is el vagy nekem 80GB van.Nézz szét az oldalon, keresgélj.

2012. febr. 3. 13:27
 8/9 lindmayer ***** válasza:

úgy sejtem, neki monitor is kell

itt van egy gép egy év garival: [link]

és egy új monitor: [link]

2012. febr. 3. 13:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem rossz gép lindmayer ha sürgősen kell a kérdezőnek, de mint mondtam jobban jársz egy korszerűvel mint régivel.Tudom nem olyan egyszerű ez, én is vehetnék most 125 kilóért egy fasza gépet, de várok tavaszig hátha lentebb mennek az árak.Türelem JÓ pc-t terem.Én sem vagyok tehetős, mint sokan a fiatalok körében, de türelemmel sok, munkával össze lehet hozni a dolgokat elég jól.:)Helo
2012. febr. 3. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!