Mi a különbség a Geforce gts450 (1gb) és a geforce gts450 (2gb) között? A memória méreten kívül más eltérést nem nagyon láttam, jah és a 2 gb-os olcsóbb 1000 Ft-tal kb. tapasztalat esetleg?
Jajj már megint egy olyan ember akinek az 5ezret érő VGA-n fullon megy minden...
És én leszek a hülye ha nem hiszem el...
Ha 800-as IQ-d van akkor sem tudod megoldani hogy mindennel fullon játssz egy 8600GT-vel, hagyjuk már a hülyeséget...
Ezen kb 5-10 fps-sel mennek fullon az új játékok, vagy te 800x600-ban játszol? Úgy már talán a 15-20 fps is megvan...
Nyugi kérdező, ebben (is) Sylar mellett vagyok, kizárt dolog hogy te azzal fullon, vagy ha még is miért is kell cserélni?
Am az a feladat még egy nagyon, de nagyon jó villamosmérnöknek is túlzás...
Jó Én elismerem hogy szoktam oltani, de ilyenek mellett nem tudok elmenni szó nélkül...
Ha a 8600GT fullon visz mindent, akkor minek a HD7970?
Ha meg már alacsony felbontáson kell trükközni, meg ablakos mód meg ilyenek, az már nem full, hanem csak szerencsétlenkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!