Mi a különbség a Geforce gts450 (1gb) és a geforce gts450 (2gb) között? A memória méreten kívül más eltérést nem nagyon láttam, jah és a 2 gb-os olcsóbb 1000 Ft-tal kb. tapasztalat esetleg?
Hát a "fos" nagyon erős kifejezés.
Amúgy ha a gyártó, és a hűtés is egyező akkor tényleg a 2 gigás DDR3-as lehet amit ne vegyél jobb az 1 gigás DDR5.
Amúgy abban egyetértek ha nem kell a CUDA, a HD6770/HD5770 jobban megéri ennyiből.
"de az nvidiák személy szerint, tapasztalat által erősebbek!"
Ez hatalmas nagy baromság, bár szerintem értelme ezen nincs vitázni, de ha akarsz állok elébe, úgy is nekem lesz igazam :)
Amúgy az megjegyezném hogy a GTS450 a HD5750/HD6750 szintjén van.
"Hát amikor az msi gf mtx400 (64mb) odaveri a 128as sapphire radeont akkor azért ott gond van :D"
Úristen...-.-
Akkor most kezdjem sorolni? Elsősorban nem a memória mérete számít, azt se mindegy mivel mértetek, egyeztek a konfigok, a másik drivere teljesen levolt pucolva?
Amúgy kb 10 éves VGA-kból NE ÍTÉLJ MÁR HA LEHET! MEGSÚGOM MOST JOBB VÉTEL AZ AMD, ja és előrébb is van mint az nV.
ui: elnézést csak kissé kiborultam ettől
Beszéljünk az újakról...
Akkor elárulom hogy jelenleg az AMD-nak jobb a teljesítmény/fogyasztás mutatója, ahogy az ár/érték is.
Az nV jelenlegi palettájáról a GTX560Ti maradt az egyetlen értelmes vétel, és akkor nem is szóltam még az AMD GCN architektúrájáról, és arról se hogy az nV jelentős csúszásban van a GK100-al, és ezt még sorolhatnám, szóval lehet hogy te azt hiszed, de elárulom nem úgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!