Nemomc kérdése:
Üdv! Lenne egy olyan gondom hogy vettem egy új processzort (intel pentium 3ghz) és ha belerakom az alaplapba és összerakom bekapcsolom nincsen kép! :S Valaki esetleg tudná mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
úgy reagál a monitor mintha be se kapcsoltam volna a gépet. A winchestert pörgeti a ventiket is csak kép nincsen!Az alaplap típusa IBM! Magán az alaplapon rev 1.5 van írva. De a biosba 8307-41G modelt ír!Meg ha vissza rakom a régi processort azzal minden rendben!2012. febr. 7. 22:36
11/13 A kérdező kommentje:
hát köszönöm szépen :)
Bios frissitést néztem de nem találtam semmit az alaplapomról... :/
még az IBM oldalán se... vagy csak nagyon béna vagyok... :D
ma voltam bent ott ahol vettem és azt mondták ha be viszem a gépet és nem tudják megcsinálni akkor él a gari.. :)
szóval úgy nézki hogy jól járok mert vagy jó lessz vagy vissza kapom a pénzt... :) (ezért jó hogy nem hardverapron vagy vaterán vettem) :)
2012. febr. 10. 18:16
12/13 A kérdező kommentje:
mi az a HT-s proci?? :D
2012. febr. 10. 18:16
13/13 anonim válasza:
Nem kell bevinned,a gépnek nincs baja csak a procit nem kezeli az alaplapod,sokat nem tudnak vele csinálni,HT:logikailag 2 magos processzor(2 szálon fut)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!