Az AMD Athon-os processzort veszek, és ahhoz nem lesz jó az Nvidia Geforce?
Gondolom abból a tévhitből hogy AMD-hez AMD(pontosabban abban a városi legendában még ATI szerepel), intelhez nV való.
Na már most ez akkora nagy baromság.
Amúgy a CPU+VGA pontos típusa engem is érdekelne.
mért ne lenne jó?
(bár nem értem az összefüggést! Az Alaplapon kell egy olyan PCIExpress aljzatnak lenni, ahová a NVidia GeForce videókártyát (Grafikus kártyát) dugod!
példul, apám gépe....ami hasonló összeállításban, 6 év óta tök jól műkszik!
ma 17:32
Sajnos most nekem is régi képem van ez a gép már legalább 10-12 éve nyomja az ipart és még semmi baja, kopp,kopp,kopp.
A proci nem rossz. De az a VGA nem éri meg az árát. DDR3-as ami ma már nem számít jónak. 25ért kapsz GDDR5 1GB HD6750 VGA-t. Kb azt a szintet hozza, de legalább DDR5-s.
Aha tényleg nagyon jó árban vannak!Csak a haverom aki úgy ahogy elég jól ért a gépekhez, ő mindig mondja hogy ne vegyek atit mert minden játékot nvidiára terveztek, de én simán vennék atit is sőt szerintem majd így fogom, és sokkal olcsóbban is ki jövök vele.
Fúúú tápot azt még nem nagyon néztem hanem inkább az ilyen fő cuccokat, persze a táp is bele tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!