Az AMD Athon-os processzort veszek, és ahhoz nem lesz jó az Nvidia Geforce?
Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 17:23
12/34 anonim válasza:
Ha NVidia Fan vagy akkor inkább ezt vedd
13/34 anonim válasza:
Kérdező: HKC nagyon nem jó! Egy FSP Hexa 400W tápot ajánlok. Megbízható és olcsóbbak közé tartozik a jó minőségű tápok között.
Egyébként hülyeség ez hogy valaki amd(ati) vagy nvidia fan. Ha egyszer az AMD jobb választás abban az árkategóriában, akkor ez van, el kell fogadni.
14/34 A kérdező kommentje:
Aha ez már ddr5-ös.Hát nem tudom szerintem nem lehet olyan rossz az az Ati se azon is elfutnak a játékok.
2012. febr. 7. 17:49
15/34 anonim válasza:
Kérdező ne hallgass az nv fanboy haverodra, jobban jársz.
Misix250 te meg ne ajánlj már olyan 512MB-os GTS450-et, ami annyiba kerül mint az 1GB-os 6750...
Vedd a 6750-et kérdező, tápnak meg azt a HKC-t még véletlenül se! FSP Hexa 400W vagy Chieftec CTG400 tápot nézz.
16/34 anonim válasza:
Sylar7:Én azért linkeltem a GTS450 ha véletlenül Nv fan.És tudom,hogy a HD6750 1gb-os jobb.
17/34 A kérdező kommentje:
Nem kell befeszülni: D
És szerintetek azzal a 3magos procival és az atival jól futna a GTA 4?
2012. febr. 7. 17:53
18/34 anonim válasza:
Hát a GTAIV nem a legjobban optimalizáltak közé tartozik. De ha lepatcheled, szerintem azért nem magas felbontáson, kis élsimítással magas beállításokon el tudsz szépen játszani.
19/34 A kérdező kommentje:
Aha nekem ez lenne a lényeg hogy azért elég sok játék szépen menjen rajta, meg a HD filmek videók.
2012. febr. 7. 17:56
20/34 anonim válasza:
Nyugi, azokkal nem lesz gond:) Tehát az az X3 + HD6750 1GB GDDR5 + FSP Hexa 400W táp nagyon jó választás mind, ár/érték alapján:) Sok sikert:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!