NOTEBOOK VÁSÁRLÁS 140000 FT-BÓL! Melyiket válasszam?
Nos, egyetemre készülök, így szügségszerűvé vált egy notebook beszerzése. Ár tekintetében eléggé meg vagyok kötve, max 140000-em lenne a dologra. Bár a gép tanulmányaimhoz szügséges (nem informatikusnak készülök! ) egy kritériumom van: ne legyen integrált a videókártyája (hátha haverokkal ránk jön a TF-ezés/Fifázás -mást egyáltalán nem játszok, ezeket is ritkán). Ami a számomra a legfontosabb: a pénzért egy minőségi, megbízható, (relatíve) strapabíró szerkezetet kapni.
4 jelöltem van :
[link] Ceokft.hu/main. Php? L=hu&m=0&p=6&pi=425
[link] Ceokft.hu/main. Php? L=hu&m=0&p=6&pi=430 [link] Ceokft.hu/main. Php? L=hu&m=0&p=6&search_params=&prods_filter_order=price&pfi=5106&bt=pdlist&pi=_45434&ck=0
[link] Ceokft.hu/main. Php? L=hu&m=0&p=6&search_params=&prods_filter_order=price&pfi=5251&bt=pdlist&pi=_45645&ck=0
Ezek közül melyik lehet számomra a legkedvezőbb? (Hangsúlyozom, legfontosabb az élettartam)
Segítségeteket előre is köszönöm
hát nem tudom; ugyanis nem tudom megnyitni ezeket a linkeket
de az egyetem ősszel kezdődik, ha nem sürgös a dolog, akkor szerintem még várjál, hátha erősebbet tudsz majd venni ősszel
ezek közül ez a legjobb:
Én is az elsőt ajánlom, vagyis ezt:
Hincs is köztük Packard Bell.
Ha a HP-re gondolsz, akkor nem aránytalanul erős az a VGA, a Llano-k nagyon jók IGP-ben. De a CPU része is 4 magos az A6-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!