Milyen routert vásároljak?
nem igazán értek a routerekhez de szükségem lenne egyre. Egy notebook és egy telefon csatlakozna hozzá. nincs semmi extra elvárásom, le lehessen védeni jelszóval és legyen a házban net, igazából egy vasbeton födémen kéne átsugározni. néha torrentezésre is használnámszerintem ez nem olyan nagy elvárás ugye? olcsóbb árkategóriát nézegettem(4-5e forintos) dlink, tp link stb. ajánlanátok vmit. mire figyeljek. jöhetne link is :)
köszi
de ha ez megfelel ezt venném mert 5 év gari és kapni itt a közelben:
Én pont olyat használok amit utoljára kitettél nekem is 2 megás netem van és teljesen meg vagyok vele elégedve.
Ami nekem pozitívum, hogy nem melegszik! :D
Nekem a TL-WR740N-em van nagyon jó 150Mbps-s max sebesség, kissé lapos designos nem egy tégla mint általában a többi szokott lenni! Egyszerű a telepítése és üzembe helyezése és 5 év gyártói garancia van vele!
Ja és az árgép.hu-n egy picit még olcsóbb is.
Jó a TP-link, de ha azt akarod, hogy erősebben sugározzon, akkor cseréld ki az antennáját, egy erősebbre:
pl. erre - TP-Link TL-ANT2408CL 8dBi dipol omni antenna
Itt, nem is annyira drága:
Br. 3.683 Ft
A 340GD elavult típus, és a végtelenségig vissza van butítva hardveresen és szoftveresen egyaránt. Rengeteg szolgáltatást nem tud, amire később szükség lehet (Ip QoS, lite N Wi-Fi stb).
Szóval ha a kettő küzül akarsz választani, akkor inkább a 740N. De én inkább a 741ND -t ajánlanám, mert az cserélhető antennás változat.
Illetve ha a Notebook -ok támogatja az N szabványt, akkor inkább a 841ND -t:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!