Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez az alaplap tud bármilyen...

Ez az alaplap tud bármilyen DDR3-as RAMot Dual-channelbe használni?

Figyelt kérdés
Erről az alaplapról van szó: [link]
2012. febr. 6. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak ha két ugyanolyat teszel bele. Ha a két ugyanolyan abból jön, hogy "KIT", akkor biztosan fog működni. Ha veszel két ugyanolyan típusút, akkor jó eséllyel stabilan fog működni, ha két különböző, de nem ugyanolyan típusút raksz bele, akkor talán működni fog, talán stabil is lesz. Ha két különböző méretűt raksz bele, akkor biztosan nem fog működni.
2012. febr. 6. 10:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Szóval nekem van egy 2gb-os apacer 1333mhz RAMom és ha én veszek hozzá egy 1gb-os apacer 1333mhz RAMot akkor nem fogom tudni Dual-channelben használni?
2012. febr. 6. 13:06
 3/7 A kérdező kommentje:

Ilyenem van(2gb): [link]

És ilyet vennék(1gb): [link]

2012. febr. 6. 13:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Méretben egyezik? Nem. Tehát az írásomból a megfelelő mondat:

"Ha két különböző méretűt raksz bele, akkor biztosan nem fog működni."

Szerintem eléggé egyértelműen írtam. Ennél egyértelműbben sajnos nem tudom, pedig próbálom...

2012. febr. 6. 13:43
 5/7 A kérdező kommentje:

Szóval ha viszont 2X2gb Ramot de két külömböző márkájút(apacer,kingston) rakok akkor valszeg stabilan fog működni?

Erre ez a kérdésre ez válsaz: Ha veszel két ugyanolyan típusút, akkor jó eséllyel stabilan fog működni

Igaz?

2012. febr. 6. 14:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó eséllyel, de ami 100%, hogy működik. Ha 2 teljesen egyforma modult teszel a gépedbe az lenne a legjobb, az biztos, hogy jó lesz.
2012. febr. 8. 16:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Vettem egy 4gb-os DDR3 1333mhz veritech RAMot a gépembe a 2gb-os DDR3 1333MHZ apacer RAMom mellê és tudja használni dual channelbe őket. A biosba és a windowsba is 6gb RAMot ír.
2012. febr. 9. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!