Milyen alaplapot, és tápot javasoltok ezekhez?
Nagyon gyenge amit itt fölsoroltál :(
Inkább mondj egy árat hogy mennyit szánsz rá és összedobunk valami jobbat
"A 48xx-as szériának 500 W táp kell minimum ! Ja ? Ha mégis maradsz a 4-es szériánál a HD sorozatban , ne Vapor x-es hűtésűt vegyél . Az enyémen az volt , a memória 85 fokos szokott lenni"
Már az előző kérdésben kifejtettem hogy mit jelent az az 500Watt minimum és ha elolvastad kérlek majd értsd meg és ne beszéld a baromságot. Az meg hogy a HD4890 fűt mint állat, nem a Sapphire hibája, az mehet 90°C is szóval ne ezen aggódj.
Amúgy kérdező 4 giga ramot vegyél. Hidd el kellesz az.
A szűkös keretek tényleg látszanak, de a HD4850-et szorítsd oda :) Őszintén én valami Pentium G620-a CPU-t meg egy H61-es lapot vennék ennyiből.
"A 48xx-as szériának 500 W táp kell minimum !"
95W TDP-s procival és 4850-nel, 4 HDD+2optikai meghajtóval nagyon is vígan elvan egy 400W-os Chieftec :) Codegen és tsaiból lehet, hogy kéne 500W, de azzal meg nem kapcsolnám be a gépemet.
Kérdező: egy 400W-os táp neked is több, mint elég. Kisebbet úgyse nagyon kapsz. De az minőségi legyen. És ezzel már gondoltál a jövőre is.
Akkor azt mondod, hogy tápnak mondjuk egy ilyen jó lenne?
Chieftec iARENA 400W tápegység
Tap Chieftec 400W 12cm iARENA CTGPA400S
400 W, 400 W, 230 V, 12cm, 140 x 150 x 87mm, 20/24 Pin, 1 x 4 Pin, 3 x Molex, 4 x SATA, 1 x Floppy, 1 x PCI-E 6
Vga-nak meg ezt néztem ki:
MSI AMD Radeon HD 4850 1GB GDDR3 OC
Proci meg ez inkább:
AMD Athlon II X3 455 3,3GHz
Ezek után már csak az alaplap kérdéses. Semmi extra nem kell rá. Vmi javaslat alaplapra? :)
Ezt tapasztalat Okoskatörp ! Egyébként a 4850 is ugyanúgy 80-90 fokos ,tehát a vapor x nem jó rá !Már többször szedtem szét , sőt át is alakítottam így már csak 65-70 fokos . Az pedig tapasztalat , hogy a 420-as táppal leállt ! Tehát , ha sértegetsz nem látszol okosabbnak .
Olvasd el a kommenteket .
A kártya lassan kevés lesz , elkerülhetetlen a túlhajtása , és hogy stabil maradjon a rendszer stabilnak kell lennie az áramnak is !
Lupi00
Nem sértegetlek csak leírom miben tévedsz.
Amúgy áruld már el milyen volt az a 420wattos táp és milyen a teljes konfigod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!