Milyen számítógépet vegyek? Eladnám a régi Intel Pentium IV gépemet 15 ezerért és még gyűjtöttem 100 ezret. Olyan gépet szeretnék amin a Battlefield 3 és a Modern Warfare 3-al is tudok játszani. Mert a mostani Intel Pentium IV el sem indul.
Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 18:41
11/23 anonim válasza:
200k-ból már összelehet pakolni egy jó gépet!
13/23 anonim válasza:
Mennyi idióta egy kérdésen belül... Igen, Intel P4 MA már szar, de a korában az egyik legjobb volt. Azzal a négymagos AMD-vel meg sokra megy, ha az Intel még úgy is jobb...
14/23 anonim válasza:
A P4 mindig is szar volt, egy melegedő, lassú vacak, azonos órajelen meg még a Pentium 3-at sem sikerült megverje. Akkora égés volt az Intel részéről, hogy csak úgy csípte a hozzáértők szemét, a többi hülye meg csak megvette, mert Intel.
15/23 anonim válasza:
"Azzal a négymagos AMD-vel meg sokra megy, ha az Intel még úgy is jobb..."
A Kék szemüveg nem unalmas? Vagy itt a GYK-n mindenki ilyet hord?
16/23 anonim válasza:
Nem vagyok intel fan, de csak meg kell nézni egy tesztet...
17/23 anonim válasza:
Amit a 2. válaszoló írt az jó, csak valami normális tápot..
19/23 anonim válasza:
én nem vennék AMD-t neked sem ajánlom. gagyi és kész ez van. igazából azoknak jó akiknek nincs elég keret gépre de egyébként szóba se jöhet..... én azt mondom csak inteles gépet vegyél viszont 2 év múlva biztosan költened kell rá (több ram, új vga...)
20/23 anonim válasza:
amúgy meg a P4 igen erős cpu volt! főleg a Prescott magos 90nm-es 3GHZ-s vagy 3ghz felettiek! nagy reményeket fűztek hozzá hogy majd sikerül megütni a 10GHZ-s álomhatárt vele de ez nem ment nekik mert melegedett. ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!