TomThunderbolt kérdése:
Hogyan rakjam fel a bios-t az ASUS K53U nevezetű laptopra?
Figyelt kérdés
Kaptam egyet a fent említett laptopból és teljesen csupaszon jött még bios sincsen rajta mit tegyek hogyan tegyem fel? Kérlek titeket segítsetek nagyon nagyon kéne köszi(am értek a gépekhez csak ilyet még nem csináltam) Annyit ír az elején hogy Welcome to freedos és a parancssor alatta.2012. febr. 4. 21:03
1/8 anonim válasza:
Rajta van a Bios, Bios nélkül nem árulnak számítógépet.
Operációs rendszer is van rajta, méghozzá a Freedos.
2/8 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak.Befogod tudni hozni a biost.Általában az f2 vagy a del gombbal jön be.Álítsd be a boot sorrendet,be a telepítő és mehet rá a rendszer.
3/8 A kérdező kommentje:
Hát nah az van hogy beindítom és kiad egy képet aminek a közepére ki van írva hofy ASUS tovább lép felteszz három kérdést 1 Indítson el minden drivert 2 csak indítsa el a freedost 3 újraindítás ennyi
de nem írja ki hogy mijen gombot nyomjak meg
2012. febr. 4. 21:40
4/8 A kérdező kommentje:
*milyen :D
2012. febr. 4. 21:40
5/8 anonim válasza:
Na, mikor kiírja, hogy Asus, akkor kell belépned a Biosba.
6/8 anonim válasza:
Nem szabad megvárni hogy elinditsa a dost.Legegyszerübb ha bekapcsolod és mindjárt nyomkodod az f2 vagy a del.De általában az f2 szokott lenni.
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm tényleg nagyon profik vagytok f2-re megvan de azért kicsit zavaró hogy semmi tájékoztatást nem adott :E:E
2012. febr. 4. 21:57
8/8 anonim válasza:
Most boot sorrend beállít-telepitő be és mehet a rendszer:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!