Fontos! Szerintetek ez a gép jól van összerakva meg minden? Vagy mi baj vele (ha van)? Tovább lent.
előző vagyok a bivaly az 300tól kezdődik
ez elbujhat
+egyetértek az előző emberekkel mindenben és ha te ennyire hülye vagy és nem lehet meggyőzni akkor minek kérdezel?
MInek kérdezel ha csak olyan választ fogadsz el amit te látni akarsz és hajthatatlan vagy.
'Nekem kell a 2gb' ok? semmi de azért kell
Üdv!
Az előző kommentelőkkel értek egyet!
FELESLEGES A 2GB-OS VGA!!!!
Haveromnak is ilyen volt [igen csak volt] kifüstölt....
Vagyis hát ilyen érdekes csíkozódások voltak fúl grafikán... ha lentebb vette a grafikát akkor működött rendesen.
A 6 mag is felesleges, inkább egy 4 magos X4 955-ös....
De ha továbbra is ragaszkodsz ehez a fostalicskához gratulálok neked....
És szerinted az elsőn kívül miért szidja mindenki?
Talán azért mivel az első is egy IQ fighter volt.
Na már most én csináltam neked egy gépet amibe egy egy gigás HD6870 van, ami játékra jobb mint a 2 gigás HD6850, és a benne lévő CPU is jobb játékra, de ha szerencséd van olyan alaplapot választottam amivel lehet magot feloldani, tehát van rá 50% esélyed hogy 6 magos lesz, ami jelzem felesleges játékra, és azt is jelzem hogy rosszul gondolkozol előrelátás néven.
Úgyértem: egér+bill. (szünet) házhozszállítás van?
ja ne görgős egér legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!