Fontos! Szerintetek ez a gép jól van összerakva meg minden? Vagy mi baj vele (ha van)? Tovább lent.
Hát nem pontosan hat mag, az AMD új technológiája ennél bonyolultabb.
Am működne, bár abba a tápba én se bízok.
Szóval ha akarod vedd meg, de megsúgom nem ez a legjobb vétel..
A táp nevét nem írták i, azon pedig egybegépeknél nagyon szeretnek spórolni. Én Cooler Masterrel számolva jutottam az előző oldalon leír eredményre.
A proci dolog pedig leegyszerűsítve.
A processzor ereje nem egyenlő a magok számának és az órajelnek a szorzatával. Párhuzamosítható feladatnál jóval több, nem párhuzamosíthatónál jóval kevesebb is lehet.
Az AMD új felépítése, amit az FX processzoraiban alkalmaz, úgy néz ki, hogy a magok nem teljes értékűek. Egy kétmagos modulon belül például csak egy utasításlehívó, előfeldolgozó és FPU egység található, mintha a két mag valójában egy lenne, de például integerből kettő van, mintha két mag lenne. Tehát egy modul a terhelés típusától függően viselkedhet két és egy magként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!