Működni fog ez így (RAM kérdés)?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Ha a kiszemelt alaplapon van 4 db RAM foglalat ( MSI- 870-C45) és először teszek bele egy ilyen KIT-et ---> [link]
ami ugye elfoglal 2 foglalatot, és később ki akarom bővíteni még egy ilyen KIT-el 8 Gb-ra akkor hogyha ugyanezt a típust veszem akkor gond nélkül fog utána menni a 8 Gb-al?
2012. febr. 4. 12:36
1/6 anonim válasza:
Én azt ajánlom h ha nem vetted még meg ezt a lapot akkor ne is vedd. AM3+ -os foglalatú alaplapot nézz inkább. Jövő biztosabb.
2/6 anonim válasza:
+ kiegészíteném az első hozzászólót, hogy 1DB-ban vedd meg a 4gigát. Később + még 1 4gigás és akkor dual channelben fog menni.
3/6 A kérdező kommentje:
Tudom sokan mondták már de ezt a konfigot nagyon hosszú távra tervezem, ameddigre újat akarok majd ehelyett venni, már az AM3+ is elavul lesz. Amúgy nem azért de nagyon gagyik ezek a bull-ok, mi az hogy a 6 magos 3.6 Ghz-es hozza a 955 teljesítményét?
2012. febr. 4. 12:42
4/6 A kérdező kommentje:
Mér quad channelbe nem mennének?
2012. febr. 4. 12:43
5/6 A kérdező kommentje:
Meg tudtommal quad channel hoz egy kicsi + teljesítményt a dual-hoz képest. Na de visszatérve az eredeti kérdéshez az úgy konkrétan menne?
2012. febr. 4. 12:44
6/6 anonim válasza:
Quad-Channel csak a Sandy Bridge-E CPU-hoz van, de én még mindig a Dual-Channel mellett vagyok + később még tudod fejleszteni a géped bár 8Giga jó sokáig elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!