Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mire elegendő az alábbi...

Mire elegendő az alábbi konfiguráció és szerintetek mi ennek a reális ára?

Figyelt kérdés

P5 PC GIGABYTE INTEL PENTIUM DUAL CORE 2X3000MHZ E5700

Socket 775,64BIT Support Core 2 Core 2 quad.

4096MB DDR3 RAM MAX 8GB

500GB SATA II HDD

20X LG dual layer DVD író

INT INTEL 1,4GB Video,

6 CH HD audió

10/100 +,

6DB USB 2.0,

2db elõlapi USB és audio

2012. febr. 4. 10:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A te általad mutatott konfig LGA775-re épül, ami kihalt foglalat, és bele az alkatrészek teljesítményüktől aránytalanul drágák.

A benne lévő IGP még normálisan multimédiára se elég.

Amúgy is rengeteg információ nincs megadva, köztük a tápegység típusa, ami eléggé fontos, ettől függ a gép. Amúgy az ilyen előre összetákolt gépekben szar táp van, ami ha elviszi a gépet, többnyire a garit se vállalják rá, a tápra hivatkozva.

Az Alex által linkelt FM1-es konfigba egy modern CPU van, amiben a benne lévő GPU integrált szinten elég komoly teljesítményt nyújt és maga a gép jóval modernebb, de a helyedbe ha nem sürgős várnék tavaszig az FM2-re és gyűjtenék még egy picit, hogy mire normalizálódnak az árai tudj venni egy jó gépet és alá egy jó tápot is. Az Alex által linkelt Hipro nem rossz, de ma már gépet annyira örömtelien nem kötnék rá.

2012. febr. 4. 12:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Adtam volna én is csak mivel Alex jó gépeket tud összeállítani azért nem írtam semmit. És kösz h lepontozol mert megmondom az igazságot!
2012. febr. 4. 12:35
 13/14 A kérdező kommentje:

Alex is elmondta a véleményét, csak hozzád képest "kicsit" több infóval szolgált. Őt nem is pontoztam le emiatt.

A te válaszod:

"Nagyon egy szar gép.. totál látszik h összetákolt fos..."

Na! Ez az amivel nem megyek semmire.

Kértem, fejtsd ki miért az. Nem tetted, most meg a szemere veted, hogy miért nem volt hasznos számomra válaszod.

Nyilván nem azt a választ várom, hogy igen frankó a gép, még ha nem is az, mert ugye én sem szeretnék bármilyen vasat megvenni, hanem normális érveket- ellenérveket elfogultság és érdekek nélkül.

Azok a válaszok melyek megmagyarázzák számomra (laikusnak), hogy szerintük miért nem okés a gép hasznosabbak mint, ha csak annyit mondanak, hogy "szar, összetákolt fos"!

2012. febr. 4. 12:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van, h semmi infót nem mondtam h miért, mert általában le szokott esni a kérdezőknek ha ennyi t írok h "összetákolt fos, mondj egy összeget azt írunk jobbat", csak hát láttam h itt van Alex azért nem írtam semmit mivel jobb konfigot rak össze mint én.
2012. febr. 4. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!