PL2303 probléma. Mi lehet a gond?
Sziasztok!
A napokban szert tettem egy csodás Made in China műanyagba ömleszett USB - RS232 adapterre. Kis idő mulva kiderítettem, hogy egy PL2303 lakik benne.
Nagyon örültem, mert már rég szükségem lett volna rá. Persze a kedvemet nagyon gyorsan lelombozta, hogy a mellékelt driver álítólag működik Windows Vista-val(és ugyebár a vista-s driverek jók Windows 7-en is, de mégsem. Elő egy virtuális XP. Driver feltelül, eszköz működésre kész. Gyorsan rádugtam egy CISCO-s AP console portját. Putty idul, szépen látom ahogy az IOS betöltődik az AP-n, mindenféle szépet küld nekem az eszköz az új szerzeményemen kereszül. Időközben találtam olyan drivert is ami működik 7-en is, szóval ez a probléma kipipálva, de most jött a másik. Ahogy az IOS felállt, és megpróbáltam volna valamilyen gomot lenyomi, semmire nem reagált. Csak ő tud írni nekem, de én neki nem. :(
Szóval az lenne a kérdésem hogy valaki tudja, hogy lehet orovosolni a problémát hogy az információk mindkét irányba tudjanak áramolni?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!