Winchester probléma. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Ma alaplapot cseréltem egy gépben, de minden más maradt ugyanúgy...3 winchester van benne, 2 40gb-os és 1 80gb-os. Fel is ismeri mindet, viszont a 80asat nem. Ha belépek a vezérlőpult/felügyeleti eszközök/lemezkezelés, akkor azt irja rá h nincs inicializálva. Nem tudok neki meghajtóbetűjelet sem kiosztani. Próbáltam már többféle variációval is, de sehogy sem működik.2012. jan. 28. 14:23
2/6 A kérdező kommentje:
Jah igen, azt kihagytam, hogy az adatok kellenének róla...
2012. jan. 28. 14:28
3/6 anonim válasza:
Akkor ajánlom a getdataback for ntfs progit mielőtt leformáznád. Ez remélhetőleg segít! Hosszadalmas folyamat, pár órába beletelik mire végez. És még lehet felismeri a nem látott winyót is. Általában sikerrel járok vele.
4/6 anonim válasza:
Ja, és aktiváld is mert másképp nem menti az adatokat.
5/6 A kérdező kommentje:
Ez a program egy másik vinyóra menti le az adatokat?
2012. jan. 28. 14:48
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sikerült!!!
2012. jan. 28. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!