Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A normál alaplap ATX formátum...

A normál alaplap ATX formátum mérete a 45nm?

Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 09:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akár 1866 is, de csak FX procival megy annyin és nem is hoz sokat a konyhára. DDR3-1333 kb mindenre elég, de ha alig drágább az 1600-os, akkor lehet venni olyat is (alapból viszont 1333-on fog menni).
2012. febr. 1. 13:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Azt a giga lapot nagyon kellett ajánlani egy olyan CPU alá. Egyáltalán giga lapot...

Kérdező komplett gép kell? Ha igen írd le mennyid van rá. Ha nem akkor írd le mi kell és mennyiből.

2012. febr. 1. 15:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Ár/tudásban az tűnt jónak illetve 5/5-re értékelték a vásárlók is. Szívesen ajánlottam volna az M5A97 Pro-t, mert elégedett vagyok vele és nyáron ennyiért vettem, de most már sajna 31k-ba fáj...eleve drágák a 900-as chipsetes lapok sajnos.
2012. febr. 2. 00:09
 14/15 anonim ***** válasza:
A vársárlók? A legtöbb annyit tud hogy ha működik jó. Sajna ma már ez van...
2012. febr. 2. 05:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy a Gigabyte már nem a régi, talán ezért is váltottam Én is márkát, de azért a környezetemben pörög még néhány Giga deszka (a kis gépben is egy MA770-UD3 lapul) és teszik a dolgukat...de tőlem lehet ASRock 970 Extreme 3 is, ami 22k körül van 2 év garival és hasonló felszereltségű. :)
2012. febr. 2. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!