Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért akadozik ennyire a GTA IV?

Miért akadozik ennyire a GTA IV?

Figyelt kérdés
Vettem nemrég egy notebookot, asus 1215b, felraktam rá a windows 7 ultimate 64 bites verziot, elöszőr win7 home premium lite 32 bit volt rajta de az nem ismert fel csak 2.6 gb ramot a 4 bol,ezért tettem 64 bitest. Felraktam rá a GTA IV et de nagyon akadozik, lehuzott grafikával is, pedig állitolag elég kemény videokártyája van,a windows is 5.8 pontot adott rá. A Gta ban a beállitásoknal csak 367 mb ot ir,ezt nem lehet felhuzni valahogy,mert gondolom ez az alap ez a 367 mb?
2012. jan. 31. 17:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem is játekra vettem, csak ki akartam probálni ha megy
2012. jan. 31. 17:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Akkor minek csinálsz belőle ekkora problémát?? -.-" LAPTOP/NOTEBOOK NEM JÁTÉKRA VALÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. jan. 31. 18:15
 13/18 A kérdező kommentje:
arra már kaptam választ, hogy nem játekra való,ok,de akkor ha lenne egy normális válaszoló aki nem csak cseszegetni jár ide fel az tudna segiteni abban,hogy a video kártyát hogyan lehet felhuzni,hogy ne csak alapbeállitáson müködjön?
2012. jan. 31. 19:34
 14/18 anonim ***** válasza:
a VGA_t felesleges felhúzni. Nagy teljesítményjavulást nem szerzel, de szépen le tudod égetni.
2012. jan. 31. 19:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Sehogy, a tuningnak meg ilyen gépeknél semmi értelme amúgy sem. Ebből a gépből soha nem csinálsz játékos gépet, mivel egyáltalán nem arra való. De nem is tudom mit vártál egy netbooktól.
2012. jan. 31. 20:03
 16/18 A kérdező kommentje:
nem a játék miatt kérdem, de ha 1967 et ir es felhuzom mondjuk 8-9OO ra attol leég?
2012. jan. 31. 20:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha elkezdesz laptopnál tuningolni akkor biztos vagyok benne, hogy 30 perc múlva ott fogsz sírni, hogy bárcsak nem tuningoltam volna... ÉRTSÉK MÁR VÉGRE MEG AZ EMBEREK HOGY A LAPTOP MUNKÁRA, A NOTEBOOK NETEZÉSRE VAN!!!! Aki meg kiad 500.000-et egy Gamer Laptopért az hülye (már megbocsáss)...
2012. febr. 2. 13:14
 18/18 anonim válasza:

Nem fog jól menni, deh.... Próbálkozz...

Szedd le a legújabb drivereket, illetve találsz egy vmi olyat, hogy GameBooster 3. Na azt is felpakolod, s elindítot a gta-t, majd a grafikát HÚZD LE MINIMUMRA, kapcsolj ki mindent. Valamennyire játszhatónak kéne lennie, ha E450-es proci, 6320-as ATI, s DDR3 van a noteszben...

2012. jún. 6. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!