Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jó ez a táp? FSP 400W FSP400-6...

Jó ez a táp? FSP 400W FSP400-60APN

Figyelt kérdés
iwayról veszem de a ctg nem akarom mert az oemes( oemeset soha többet ) másfél hetes iarenam hangos surlodik a ventillátor erre a fickó mondja vigyem vissza majd a chieftecet megjavitják és eladják és a különbözetet kell fizetnem) az anyukat aszt tuti nekemis eladták a javitott oem tápot.
2012. jan. 31. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
APN-nek elég rövidek a kábelei, és kevés a csatlakozója, a bele amúgy jó. De jobb lenne egy Hexa 400W.
2012. jan. 31. 16:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Ilyenem van. Halk és elérnek a kábelei a CoolerMaster Elite 430-ban mindenhova, ahova kell. De PCI-E csatlakozó nincs rajta, ha ilyen kell a kártyádba, akkor átalakító kell hozzá.
2012. jan. 31. 16:16
 3/7 A kérdező kommentje:
a lényeg hogy több óra útán is halk legyen mert ez az iarena kikészit( nem hinném h mind ilyen csak én foghattam ki egy szart)
2012. jan. 31. 16:16
 4/7 A kérdező kommentje:
egy olyan átalakító menyibe kerül?
2012. jan. 31. 16:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem sokba, legtöbb kártyához adnak.

[link]

2012. jan. 31. 16:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Filléres dolog, de általában a VGA mellé is adnak.
2012. jan. 31. 16:18
 7/7 anonim ***** válasza:
" iarena kikészit( nem hinném h mind ilyen csak én foghattam ki egy szart)" Nyugi amúgy is hangos. Amúgy igen ha a fent említett táp jó lesz, egyáltalán nem hangos annyira. A kábeleit meg ne hátul vezesd el.
2012. jan. 31. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!