Mi lehet rossz a gépben a következő esetben?
Üdv :)
és most milyen alaplap van bent? esetleg a tápot is nézték a szakik?
ram ugyan azok?
nem lehet hogy teli van szarral a winyód? esetleg 1-2 vírus? a kék képernyőnél meg kéne nézni mit ír ki. de szerintem valami driver hiba lehet, amit feltettél.
olvasd el a kék képernyőt, de lőtte csináld meg ezt, mert így nem indul majd újra egyből, ha bejön a kék képernyő:
Start > Vezérlőpult > Rendszer > Speciális fül > Indítás és helyreállítás részen Beállítás... gomb > Rendszerhiba részen az újraindítás elől a pipa kivesz és kész is van.
win reinstall után 1 hétig jó majd elszaródik? hát bartom akkor nem hardwer hiba...
kék képernyőt ugyan miért is nem tudod elolvasni vak vagy?
hkc táp, de nem hinném h ez a lényeg... sokan szidják sokan dícsérik, az én gépemben évek óta az van, tökéletesen működik... a leírt gép öcsémé amivel a gond van...
igen vak vagyok... sőt nem is... analfabéta... könyvelőm van aki leírja és felolvassa amit írtok...
leírom 3adszor is a gyengébbek kedvéért hogy a kék képernyős dolgot csak 64 bitesnél csinálja... és mivel megint azt hiszem 3adszor írom le azt is hogy 32 bites lett rátéve mivel 64 bitessel szar volt... és ahoz újra kell tennem az egészet és rátenni a 64 biteset... végülis ígyis úgyis újra kell tenni, de így fél 11kor amikor kiírtam a kérdést nem fogok nekiállni windowst telepíteni csak emiatt... procinak tuti van vmi nyűgje... kérdésem az volt hogy ez okozhatja-e a leírt hibát...
nekem is volt egy hasonló esetem...nekem csak játékinditásnál vagy kilépéskor kékhalálozott...miután kicsréltem bne mindent...kaptam egy uj procit is azután is csinálta...
a szervizben azt mondták hogy a gépben lakozó szellem a ludas...
én tuladtam rajta..nem ér annyi fáradtságot..volt h 2x raktam ujra egymás után h mukodjon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!