Mikor fog kijönni a radeon hd 7950 ill 7870?
egyszercsak...
de nem értem miért várjátok annyira
félreértés ne essék, szeretem az amd-t
de a nagy durranásai mindíg olyan jól be vannak harangozva....szép meg jó..
amikor kijön meg csak csalódunk....
jön a magyarázkodás h a kártya megelőzte a korát.azért nem tudjuk kihasználni blaaaablaaablaaaa
"amikor kijön meg csak csalódunk....
jön a magyarázkodás h a kártya megelőzte a korát.azért nem tudjuk kihasználni blaaaablaaablaaaa"
Na ez kissé baromság. Ez a bulldozerre let volna igaz, hiszen amikor kijött az architektúra annyira új volt hogy szinte semmi nem volt rá optimalizálva. Na de már vegyük példának a HD7970-et, normális driver nélkül is veri a GTX580-at általában elég szépen, úgy hogy alig van kiaknázva, hiszen nem ártana a win8 rá. Na jó bár a GCN architektúra teljesen csak APU-ként lehet kiaknázni, de még is így is "félhasználatba" is igen megnyerő.
nem értem a fanyalgókat. a 6970-et leverte az új csúcskártya. a gtx580-at is. néha a kétchipes megoldások közelében van a teljesítménye. a teljesítmény/fogyasztás mutatója a legjobb a nagyvasak között. akkor meg mire fel a fanyalgás?
egyébként is, tipikus AMD stratégia, hogy ha ők jönnek ki elsőként egy új generációs csúcskártyával, akkor driveresen visszafogják valamennyire, hogy a konkurencia ne tudja mihez kell illesztenie a saját termékét. kijön a konkurencia, amd-nél meg átlöknek a driverben egy kapcsolót, és bumm, így lett a csokapik.
"hiszen nem ártana a win8 rá."
Na az ilyenekért nem írok többet reggel.
Amúgy meg első azt szeretném kérdezni hogy mikor volt olyanra példa utoljára olyanra amit felvázoltál VGA-val kapcsolatba. Amúgy meg kérdező pontosan még ha jól tudom nem lehet tudni mikor válnak elérhetővé nálunk.
lehet hogy kicsit sarkítva írtam le...de egy átlag felhasználó mindíg kb ennyit lát és ez a véleménye...
elhiszem hogy aki forradalmi architektúrákra veri a f@szát annak mámor lehet egy ilyen kártya...
de ahogy írtad..mindíg butítva kapjuk meg..
és ez az a pillanatnyi érzés ami megmarad az emberben
nem a driverbumm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!