Hangtalan, vagy majdnem hangtalan videokártya?
Sziasztok! Elég lame vagyok a témában, a lényeg, hogy egy 2005-ös gépem van, és eléggé hangos a videokártyám (Radeon X800GTO - mindig is ilyen hangos volt). Szeretném ezt lecserélni egy hangtalan, vagy majdnem hangtalan kártyára, mert olyan munkához kell, amihez nem jó, ha zümmőg a dolog a fülembe órákon át. Szeretném azért azt is, hogy fusson rajta egy-két játék, pl a CoD Black Ops, meg amikhez ez a pixel shader kell. Miket javasoltok, milyen árkategóriákban, illetve azt is szeretném kérni, hogy írjátok le, ha valamit kifejezetten nem javasoltok. Ne kérdezzétek, hogy mennyit szánok rá, mert per pillanat anyagilag így is úgy is szarul állok, de muszáj megvennem -> több/jobb munka -> több pénz.
Előre is nagyon köszönöm!
Milyen géped van? Proci, alaplap és táp?
Én a Sapphire Vapor-X hűtőt ajánlom, ha nagyon halk kell. HD5750 Vapor-X-em van, még nem hallottam a hangját, csak ha Driverben felhúzom 100%-ra a hűtést. Egy 6750 már szépen visz minden játékot, ha nem is maxon.
Köszönöm a válaszokat!
Mit jelent, hogy AGP-s? A gépem pontos paramétereit nem tudom, táp Chieftec, a proci Amd Athlon 3.2+ ghz, az alaplap fogalmam sincs, talán Asus? Ha otthon leszek, meg tudom nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!