Mitől lehet, hogy a gépházból 10 mp-enként eszeveszett kattogás hallatszik?
Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 20:19
2/11 A kérdező kommentje:
fizikálisan vagy átvitt értelemben?
2012. jan. 26. 20:32
3/11 anonim válasza:
szerintem merevlemez lesz az más mi adna ki kattogás, maximum néz szét a gépbe hátha a ventilátorhoz időnként odaérhet kábel vagy valami
lehet hogy szektorhibás a HDD
4/11 anonim válasza:
szedd le róla a táp és adatkábelt, és fújd ki tisztítsd ki a HDD és a kanóc csatikat, majd dugdosd vissza bekapcsolod, utána ahogy betöltött indítsd újra.#3
5/11 anonim válasza:
vagy akár HD Sentinellel ellenőrizd át a merevlemezt, más nem jut eszembe, remélem tudtam segíteni mert a mai HDD árak mellett necces lenne kivéve ha van másik talonban:)
ha továbbra is kattog az gyorsan végzetes is lehet úgyhogy klónzd vagy mentsd le a fontos adatokat nehogy baj legyen, na pá:)#3
6/11 anonim válasza:
Hello. Nekem is volt ilyen problémám és mindenképpen azt mondannám, hogy a merevlemez a hibás :)
7/11 A kérdező kommentje:
meg lehet javítani vhogy?
2012. jan. 27. 20:39
8/11 anonim válasza:
nemhiszem... új merevlemezt kell venned de most nagyon nem éri meg
9/11 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget! miért nem éri meg?
2012. jan. 27. 20:56
10/11 anonim válasza:
azért nem éri meg most HDD ket venni mert sajnos nagyon magas az áruk:( használtan meg rizikós, de ha még is arra szorulsz hogy használtan kell venned olyat próbálj választani amin legalább van fél év gari meg nem ártana kipróbálni, programmal tesztelni és utána megvenni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!