Ment már tönkre valakinek táp?
Figyelt kérdés
Ha igen milyen márka?2012. jan. 25. 14:40
2/6 anonim válasza:
Igen... Sajnos 2 is! Utólag megtudtam miért is mentek tönkre... Mivel régen nem értettem a géphez ezért bementem egy üzletbe és kértem hogy rakjanak bele tápot...
Az egyik Mercury volt a másik Codegen... Mind a kettő tropára ment, de hál' isten nem lett a gépnek semmi baja... Most FSP Hexa-m van! Ezt már én döntöttem el. :D
3/6 anonim válasza:
nem SOHA! hogy menne már tönkre egy tápegység?
SEHOGY!
velem is még csak 2szer esett meg
4/6 anonim válasza:
Nekem egy codegen tápom durrant el, hálistennek nem vitt el semmit magával a táp.
5/6 A kérdező kommentje:
Én Mercuryt használtam 4 évig és úgy cseréltem le hogy semmibaja nem volt most is itt áll a polcon most egy Hiprot vettem a gépbe mert annyira mondták milyen szar a mercury.
2012. jan. 25. 14:55
6/6 anonim válasza:
Deer, mercury, gaba, HKC, meg a chieftec(de ez utóbbi semmit nem vitt magával)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!