Három éve tetettem fel. Két hónapja az ujjaim végén a bőr hámlani kezdett. Most, hogy leszedettem, kicsit vissza hajlóak a körmeim és beljebb van a köröm ágy. Annyira gyengék voltak a körmeim, hogy bármit szedhettem, kenhettem rá nem segített. Annak ellenére, hogy utáltam a műkörmöt felrakattam és marha jó lett tudtam mindent csinálni, nem töredezett le. A körmös extra ügyes air brush technológiával fújta a szebbnél szebb mintákat. Nem most kezdte, tehát nem ő a hibás. Az a kérdésem, hogy van még olyan aki nem bírja a műkörmöt?
2011. aug. 15. 16:05
1/8 anonim válasza:
3 évig egyfolytában volt műkörmöd?
2011. aug. 15. 16:10
2/8 anonim válasza:
a műköröm mindenkivel ezt teszi..hiszen az egyenletességért muszáj lereszelni a körmöd alapját is..így mindig elvékonyodik kicsit a körmöd..nekem gyan csak 3szor volt, nagyon erős körmöm volt előtte, de fél évig szenvedtem vele mire megint erős lett:/
2011. aug. 15. 16:24
3/8 anonim válasza:
A műköröm sajnos tönkre teszi a körmöt:/
Egyik ismerősömnek legalább 10 évig volt műkörme és most egy éve leszedette... Teljesen tönkre mentek a körmei... Úgy képzeld el hogy fele akkora volt az összes körme mint egy normál rövidre vágott köröm és hihetetlenül vékony volt mindegyi... Sőt fájt is neki bármit csinált...:/ úgy fél évig tartott neki ameddig rendbe jött úgy ahogy...
2011. aug. 15. 16:25
4/8 A kérdező kommentje:
Igen 3 évig. Rászoktam pedig előtte mindig mondtam, hogy h..műkörmös p..ák. Ne ezért nem szabad ilyeneket mondani.
Nagyon rossz minőségű körmeim voltak nekem előtte is ezért tetettem fel. A munkám miatt is kellett mert tárgyalásokra járok és igen szépek voltak a felemás hosszúságú letöredezett körmeim. Vagy csont húsig levágva.
Otthoni melóknál meg álom. Eltudtam a kertben ültetni a virágokat, követ hordtam. Szóval amíg fennt volt és nem tört rá ez a kór jó volt. Barátnőim 10 éve viselik és semmi bajuk.
2011. aug. 15. 16:36
5/8 anonim válasza:
Hát nekem alapból erős körmöm van, de egyszer csináltattam szalagavatómra műkörmöt, és amikor levettem.. kb 2 hét után úgy elvékonyodott a körmöm hogy csak na. ráadásul alig tudtamn leszedni. Szóval nekem többet nem kell.
2011. aug. 15. 16:53
6/8 anonim válasza:
nekem csak ballagáson volt, de akkor eldöntöttem hogy soha többet nem lesz. utána 1 hónapig nagyon puha volt a körmöm és nem birtam semmit csinálni mert mindig meghajlott . :SS
2011. aug. 15. 17:04
7/8 anonim válasza:
Nem a műköröm teszi tönkre a körmöt, hanem a műkörmös, aki nem szakszerűen felbolyhozza a körmöt, hanem barbár módjára lereszeli.
Egy műkörmös.
2011. aug. 15. 18:21
8/8 A kérdező kommentje:
Mint írtam a körmösöm nem egy senki akit szarozni kell. Gondoltam, hogy lesz ilyen válasz. Mesteri fokozata van és oktat ha ennyi elég. ÉS SOHA NEM RESZELT. a MUNKÁJÁVAL KIÁLLÍTÁSOKRA JÁR NA EZT TEDD ZSEBRE.Nem értem miért kell ismeretlenül egy másik szakma belit lenyomni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!