Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Minőségi filmnézéshez milyen...

Minőségi filmnézéshez milyen monitort és pc-t vagy laptopot vegyek, vagyis milyen tulajdonságokra figyeljek oda a választásnál?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt mondják, hogy filmekhez bármilyen videokártya jó, csak játékokhoz kell erős. De tényleg csak a monitor és a hangfalak minősége számít? Nekem az lenne a legfontosabb, hogy 8-10 gigás blurayripeket is szépen vigyen, szóval szép színek, szép kép, és nagyon jó hangminőség. Szóval akinek a filmnézés a lényeg, annak milyen tulajdonságokra kell odafigyelni monitorvásárlásnál és videokártya kiválasztásnál?
2012. jan. 25. 06:17
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

külsö:

[link]

szóval hozáköthetnéd laptophoz is pl.

belsö olcsók:

[link]

[link]

[link]

node akor mi legyen?:)

szólj ha meg van a monitor és hogy akkor menyi maradt gépre és kell e

2012. jan. 26. 20:21
 42/47 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..

[link]

Sylar7 re lehet halgatni

persze iponon nem látom a piros csilagogkat:S

most látam ezt a kérdést és linkeltem egy Dell monitort

300 fényerös

2012. jan. 26. 20:55
 43/47 A kérdező kommentje:
Köszi, az Asus dolgok mindig nagyon jól néznek ki! A laptopom is Asus és csodaszép, de pl nem nagyon értem, miért Samsung monitort és Sony DVD-írót tettek bele, ennyivel olcsóbbak ezek, mint az Asus dolgok? Sony és LG DVD/Bluray író nálam kilőve, mert csalódtam bennük.. De a többi jó lehet. Amúgy azért vagyok kiborulva, mert most pár hónapig nem nagyon fog senki felölteni sehova, és mivel pont azok a host oldalak szűntek meg, akik fizettek a feltöltésért, nem valószínű, hogy ezentúl is töltögetnek fel bluray minőségű ritkaságokat..:( És hát törölték az összes eddigi feltöltést. Ráadásul úgy megszoktam a jó világot, hogy soha nem tartottam meg semmit, töröltem, gondolva, hogy úgyis mindig fent lesz valahol, egyre jobb minőségben... Jókor jut eszembe, hogy bluray író kéne. Én csak tegnap vettem észre, hogy mi van. Szóval 700megás dvdripeket még mindig könnyen el lehet érni torrenteken, de az egy 24"-es monitoron még gázabbul nézhet ki, mint a mostani kicsin, nem? :(( Használt monitor ugye nem éri meg?
2012. jan. 26. 21:31
 44/47 anonim ***** válasza:

nem linkelted még miylen a laptopod igy nemtudom:)

azt tudom hogy én Samsung párti vagyok nagyon

szóval szerintem legszebb kijezöket csinálják

Sony meg szintén egy minöségi gyártó

szóval optikai meghajtója rosz nem lehet

hát régi lehet nemtudom mikori mármint technológiailag régebi

2012. jan. 26. 23:05
 45/47 anonim ***** válasza:

jó amugy Sony t nem is linkeltem

de amugy Sony ért én se vagyok oda ami jó az borzasztó drága

LG röl meg ne is beszéljünk az nagyo nvacak midnenbe szerintem is

2012. jan. 26. 23:06
 46/47 anonim ***** válasza:

te leirtad a használt monirot negativumait

végülis menyit sporolnál egy 24 colos szupi monitoral ha használt?

10 ezer? 20?

annál többet semmi kép

vagy akkor valószinüleg hibás...

szóval szerintem monitoron nem kell sporolni

szintugy blue rayon se és látod vanak külsök is

inkább használt gépeket nézeges

persze valami minöségit

vatera pl. :P

szóval amiben normális a táp és arányos viszonylag

de nemtudom ha most azt mondod még se kell semi mert ugy sincs enek blue ray filmek már akkor mindegy nem:P?

2012. jan. 26. 23:10
 47/47 anonim ***** válasza:

bocsi a kapkodo irásért csak fáradt vagyok már

és nemtudtam mikor válaszltam hogy sony d tönkre ment

nekem nicsn sony m és nem is venék amiket látok:D de elvileg minöségi mert dicsérik viszont ára is van

de nem is ajánlotam:P

szerintem törlöm kérdést jó? ha valami van irj privát üzenetet tudod itt tudsz lent válaszra irni

vagy tegyél fel kérdéseket:P

szerintem már elég sokmindent ajánlgatam

te is sokmindent mondtál

ja nem még nem törlöm :D kiváncsi vagyok miylena laptopod ( amit el is akarsz adni de igy akkor mégsem adod el? ha nem lesz uj gép?)

2012. jan. 26. 23:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!