Minőségi filmnézéshez milyen monitort és pc-t vagy laptopot vegyek, vagyis milyen tulajdonságokra figyeljek oda a választásnál?
Nem komplet gépet ne vegyél nagyon nem éri meg
hát én csak este leszek nem telon igy nemtudok ajánlani dolgokat
de ha neked ugy jó (7-8 körül)
persze adig valki biztos öszerak egyet
.
alaplapot sokmindentöl füg mit veszel
márkákban ajánlot Asus vagy MSI alaplap
.
foglaltban meg 1155 Intelnél
amd nem igazán munkára van de ha azt veszel ott meg AM3+ os alaplap kell
Samsung laptopod van?:)
hát igen nem egy erös de 2 magos legalább:)
De a laptomomnak csak P6100-es a CPU-ja és elég rondák a színek + sötét is (bár ezt akkor egy monitorral ki lehetne küszöbölni?), hangkártya se fergeteges, szóval ezért írtam, hogy másik kéne (vagy helyette pc).
És Te a HDMI hangot hogy használod? A monitoron keresztül megy a hangfalakba? Kell hozzá erősítő? Hát nemtom, lehet, hogy rádumáltok 5.1 hangfalakra is, mert nekem csak sima stereo van.. De 10ezertől a végtelenségig lehet venni, kb milyen árkategória, ami már viszonylag normális?
Ja és a legfontosabb: milyen monitort? A full hd ugye annyit jelent, hogy 16:9, vagy többet ennél? Köszönöm szépen!
Full hd nagyob felbontásu mint a hd
de irtam most sajnos konkrét ajánlatokat nemtudom teni
és azt is irtam ha 150 be sürited be hangfal rendszert az igazán szükös lesz
nekem monitorba meg a hdmi és aból ki a hang
biztos nincsenek nagy igényeim de igy is elégedet vagyok vele (stereo hagfal van "csak")
Szóval akkor NVidia kártyát vegyek inkább, ne ATI-t? Asus van most és Asus alaplapot szeretnék mindenképpen, mert stabilitásban verhetetlen (nem mintha túl sok viszonyítási alapom lenne:P, de négy éve nyúzok két Asus laptopot és az elsőnek három évig semmi baja nem volt, pedig nonstop be volt kapcsolva) Viszont a kép és a hang elég gyenge a mostanin.
És akkor ugye egy pc olcsóbb (monitor nélkül), mint egy notebook?
Igen olcsóbb ha laptop dolgaihoz viszonyitod még monitoral is olcsóbb alkatrészit nézve vagy kb. egyárba van
de laptopot ne vegyél irtam föleg ha töb is van
.
ati kártyával olcsóban kijösz szóval joban megéri és a film minöség nem lesz roszabb
nvidiák drágák és ok nélkül
nem is olyan nagy a választék se
és nem is könyü rájöni mindég melyik nvidia eröseb a masiktól
szóval ilyen öszegü gépbe nvidia videokártyát nem ajánlom (azért is irtam gts 450 re azt a megjegyzést)
monitor t ezekközül kelene válogatnod csak igazából igy ne mamarad gépre...
probálok jókat kiválszatani közölük
hát ezekkörül ez a legjobb igaz én samsung párti vagyok igy
viszont árban minöségben nem látam jobbat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!