Beragadt "y" billentyű, mit lehetne tenni? :S
Figyelt kérdés
Sziasztok!Acer emachines épem y billentyűje egy ideje letört,de tudtam a műanyag rész nélkül is használni,de egy ideje nemigazán akart működni.Volt,hogy mégis,volt,hogy csak erősebb nyomásra,vagy egyáltalán nem.Tegnap óta pedig beragadt,szóval kerül fordul beindul és nem tudom megállítani,csak ha felhúzgálom a kék kis érintőt,vagy éppen ha lenyomom....most éppen nem megy egyfolytában,az y-okat pedig kijelöltem és mindig beszúrkálom,de ha az y környékén gépelek,beindul,de abba is hagyja,szóval valahol mélyen lehet beragadva.Van valakinek valami ötlete,hol kéne megnyomkodnom,vagy valami,amivel kikapcsolom ezt a karaktert?Azt hiszem,már nem garanciális és a szervizelés lenne az utolsó megoldás.:S Előre is köszönöm,ha tud valaki tippeket adni,addig is óvatosan gépelek!:D2012. jan. 24. 16:26
1/2 anonim válasza:
laptop billentyűzet, vagy normális klaviatúra?
2/2 A kérdező kommentje:
Laptop:)
2012. jan. 24. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!