Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Billentyűzet probléma. Beragadt?

Billentyűzet probléma. Beragadt?

Figyelt kérdés

Van egy Asus Eee Pc. Írás közben "é" betűt ír majdnem minden 2. karakter leütése után. Ha nem írok, akkor nem ír, ezért úgy gondoltam, nem ragadt be(mivel akkor folyamatosan írná az é betűt és nem csak akkor, amikor egyébként gépelek).

Tippek, tanácsok?

Valaki help! :(

2011. dec. 11. 19:50
 1/10 A kérdező kommentje:
Windows 7 van feltelpítve, de ha pl telepítő cd-t teszek be és Dosba gépelek, ott is ez van, angol nyelven is, csak é betű helyett azt hiszem";"-t ír.
2011. dec. 11. 19:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Meg kell próbálni másik billentyűzettel, ha azzal nem csinálja, akkor a billentyűzet a hibás, de ha azzal is akkor a Win7. Azért lehet hogy csak írás közben ír é-betűt, mert írás közben mozgatod a billenytűzetet, bár a kontakthiba nem valószínű, mert akkor nem pont minden 2. karakter után írná le. Próbáld eltávolítani az Eszközkezelővel, aztán húzd ki, majd vissza. Hagyd hogy telepítse az új hardwert aztán próbáld ki. Ha úgysem megy, akkor már nem tudok mit mondani. Nálam olyan gondok voltak Win7 alatt hogy játék közben valamit nagyon elnyomtam, aztán bármilyen játékot játszottam, megnyomtam egy billentyűt és vagy leablakozta, vagy megnyitotta a Feladatkezelőt, vagy valami oltári baromságot csinált. Én újratelepítettem, de hát én ilyen vagyok... XD Próbáld meg az eltávolításos dolgot, ha nem megy, próbáld meg egy másik billentyűzettel. Mellesleg azt is meg lehet próbálni, hogy másik portba dugod.
2011. dec. 14. 10:06
 3/10 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy netbookról van szó.
2011. dec. 15. 16:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Sajnos akkor nem tudom mit kellene tenni... XP alatt volt ilyen gond? Mellesleg a Win7-el az a gond, hogy sok billentyűvel kapcsolatos rejtett funkciót lehet előhozni akár egy véletlen gomb-kombinációval. Csak sajna nincs hozzá használati utasítás. Esetleg valamilyen fórumon kellene utánanézni ahol a Win7 billentyű-funkcióival foglalkoznak. Sorry :(
2011. dec. 15. 17:32
 5/10 A kérdező kommentje:

Semmi gond :)

Majd próbálkozom..

Esetleg olyan progit ismersz, amivel le lehet tiltani 1-1 karaktert?

2011. dec. 17. 20:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Sajnos nem, viszont esetleg kereshetsz a neten. Olyasmit írj be hogy KeyBoard Trainer vagy hasonló.
2011. dec. 17. 21:04
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi :)

találtam valamit.. letiltottam az é betű helyét, és most jó.

Shift+0 val lehet é betűt írni.. :D

aztán majd elvitetem egy szerelőhöz, addig meg túl lehet élni :)

2011. dec. 17. 22:41
 8/10 anonim válasza:
Hali! Tudnál nekem segíteni, nekem ugyanez a problémám az ű betűvel, hogy sikerült megoldanod?
2012. febr. 20. 12:22
 9/10 anonim válasza:
nekem is hasonló... ha egymás után ütök le néhány billentyűt, akkor sok qqqqqqqqqqqq-t ír.. meg néha magától is... mit lehet csinálni?
2012. jún. 13. 18:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Vagy elviszed szervizbe, és billentyűzetcsere vagy veszel egy használt billentyűzetet hozzá. Én szoftveresen tiltottam az "é" betűt a KeyTweak nevű programmal. (rendszergazdaként futtatás, beállítod, mit akarsz tiltani/mely billentyű funkcióját változtatnád meg. A végén leokézod az egészet, majd újraindítod a gépet).
2012. jún. 22. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!