Jó ez a konfig?
Sziasztok! itt ez a konfigajánló: [link] nna, szerintetek jó a középketagóriás gép ajánlója?
HDDt kaptam olcsóbbat és jobbat Seagate 500 GB és mivel én Erdélyben élek, ezrért román oldalról kell vásárolgatnom, és itt nincs meg az a Gigabyte gépház! Ajánljatok légyszi erről debo.ro vagy erről az oldaról marketonline.ro/ egy jó házat lehetőleg 170-180 lej legyen max! Ha nem lesz olyan jó mint a magyarországi konfig akkor lehet több is egy kicsivel! Köszi előre is a tanácsot!
Hát elég amatőr ez az oldal... Én nem hallgatnék rájuk.
Pl a High-End konfigban simán beajánlanak egy Etron vezérlős alaplapot, meg 20-ért egy 600W-os Corsair CX tápot, ami felesleges is meg nem is valami jó, de legalább drága...
VGA-ból a HD6870-nél megállnak, de ajánlanak alá egy i5 2500K-t. Azt mondják a HDD-t felejtsük el, legyen SSD, és azon hogy férünk el?
AMD-nél 990FX-es lapot ajánlgatnak, ami megint csak minek? Meg a nem valami fényes FX6100-at... Meg szinte mindenhol a hanyatló Giga lapokat ajánlgatják.
Hát én azt ajánlom inkább ne ezek után a tanácsok után rakj össze gépet.
"ha egészbe akar venni, akkor jobbat nem talál..."
Itt most kijelentetted hogy nem értesz hozzá semmit!
Hogy let 140 lej a 180 ból?
vagy ez most hogy van?
hdd nem kel neki
igy talán belefér egy szép magfeloldos lap
msi 880 kb. 25ezer
illetve tápnak
Chieftech CTG 400-500W vagy
FSP Hexa 400-500W
.
és ugy már egy korrekt gép enyiböl szerintem
ha még mindég maradt rá akor hd6870 el is lehet probálkozni bele fér e
csak én most nem értem hogy is van ez
vagy a 180 lej az 140 forint?
amugy meg romániába nem eruró van? vagy még lej is forgalomban van?
.
ezt amit iponon öszeritak rakd ösze aban a boltban
ha valami nincs akor kérdez hogy jó e lesz helyete amit találtál
(iponon keresd ki azt az msi lapot
pontosan nemtudom nevét msi 880 E..... ilyesmi) 25ezer körül csak az van Msi böl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!