Egy chieftec 450w-s táp kompatibilis lenne ezekkel?
Figyelt kérdés
asus m5a78L
amd phenom 960t
msi radeon 6850
sata vinyo
dvd iró
sharkoon t9 ház 3 ventivel.
Csak mert azt néztem, hogy a videókártyába 2db csatlakozó megy, és a táp leirásába ez van:
1x ATX 20+4Pin (40cm)
1x CPU 4Pin (40cm)
1x PCI-E 6Pin
3x Molex
4x SATA
1x Floppy
Tehát akkor, most kéne vennem hozzá még valamit, vagy hogy oldjam ezt meg?
2012. jan. 22. 22:29
11/16 A kérdező kommentje:
Illetve ha beakarok tenni egy IDE-s merevlemezt adatmentés miatt, akkor kell hozzá szereznem egy ide kábelt? Áramot fog tudni kapni a tápból a satás kábelen keresztül? Vagy ahhoz is kell egy átalakító?
2012. jan. 22. 22:47
12/16 anonim válasza:
A sata és az ide nem kompatibilis.
Ha jól láttam az alaplapodon van IDE csati is, tehát csak egy kábelt kell hozzá szerezned.
13/16 A kérdező kommentje:
Értem, én a satát a tápra értetem, hogy van rajta 4db satás csatlakozó, és az kompatibilis-e az idés vinyoval hogy kapjon áramot.
2012. jan. 22. 22:53
14/16 anonim válasza:
Az IDE winyó Molex csatin kapja az áramot, az meg ugye van a tápon, csak az adatkábel kell hozzá.
15/16 anonim válasza:
Igen ahogy mr.flash is írja ezeknek még molex kell, ami van is.
16/16 A kérdező kommentje:
jaaa igy már értem :D Köszi a válaszokat.
2012. jan. 22. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!