Egy chieftec 450w-s táp kompatibilis lenne ezekkel?
Figyelt kérdés
asus m5a78L
amd phenom 960t
msi radeon 6850
sata vinyo
dvd iró
sharkoon t9 ház 3 ventivel.
Csak mert azt néztem, hogy a videókártyába 2db csatlakozó megy, és a táp leirásába ez van:
1x ATX 20+4Pin (40cm)
1x CPU 4Pin (40cm)
1x PCI-E 6Pin
3x Molex
4x SATA
1x Floppy
Tehát akkor, most kéne vennem hozzá még valamit, vagy hogy oldjam ezt meg?
2012. jan. 22. 22:29
1/16 anonim válasza:
Vegyél egy CTG500-80P-t, olyan 1500-200ft-al drágább mint CTG450,gondolom erről van szó, azon már 2db 6pines csati van.
2/16 Szabó Gy válasza:
Van egy átalakító.Két molexből csinál egy 6pinest,viszont így a vinyótól kell elvenni a molexet,ha több van.
3/16 anonim válasza:
Jó lesz, de a HD6850-nek csak egy 6pines tápcsatija van. HA tévednek(amit nem valószínű akor meg kapsz átalakítót molexból).
4/16 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy 6850-nek csak 1db 6 tűs csati kell, de ha a tiéd valami olyan verzió aminek kettő kell, akkor is adnak hozzá átalakítót, amivel tudsz 2 molexből 1 6 tűset csinálni, meg a tápon is van egy 6 tűs, így meg is van a 2.
5/16 anonim válasza:
Persze csak ha most veszel tápot/konfigot, ha videokártyát akarsz cserélni akkor Molex-6pin PCI-E átalakítóval megoldható, vagy adnak alapból a kártyához, vagy 1000FT alatti összeg boltban. Viszont kérdés hogy elé-e hozzá a táp, jó lenne ha konkrét típust írnál.
6/16 Szabó Gy válasza:
ASUS 6850-em van.2 db 6 pines kell hozzá.
7/16 anonim válasza:
Na akkor van olyan verzió is, bár ha az ember kicsit utána számol túl sok értelme nincs a 2db 6 pines tápcsatinak.
Am átalakítót akkor meg úgy is kapsz.
8/16 A kérdező kommentje:
chieftec ctg 450w
a kártya meg msi radeon 6850 cyclone.
De most néztem videót, és a videóba 1db csatlakozót láttam rajta.
2012. jan. 22. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!