Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Enarmax 485W táp elég egy...

John Do'oh kérdése:

Enarmax 485W táp elég egy i5-2500k procihoz,8Giga RAM-hoz, és egy nVidia GTX560Ti-hoz (MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC)?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék új tápot venni ameddig ez nem megy tönkre, mert eddig teljes mértékben elégedett voltam vele, viszont a gépem szeretném bővíteni, jelenleg az i5 integrált GPU-ját használom. Illetve melyik az az árkategória ami az i5 IGP-nek felel meg videókártyában?
2012. jan. 22. 16:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem simán elégnek kell lennie.

[link]

Az IGP szerintem a 10-12k forintos kártyákat képes csak kiváltani maximum.

2012. jan. 22. 16:51
 2/3 P.O.C. ***** válasza:

A tápnak elégnek kell lenni. Az Enarmax jó minőségű táp, nem kamu, ami a címkére van írva.

Az IGP elég elég jó, csak mivel Intel így semmire nem tudod használni, ugyanis az alkalmazás kompatibilitása igen-igen sz*r.

2012. jan. 22. 16:57
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek.

Esetleg valakinek, ellenvéleménye? Amúgy elég régi darab a táp, remélem még sokáig fog szolgálni.

2012. jan. 22. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!