Milyen alaplap a procihoz?
Sziasztok, van egy AMD Phenom II X4 955-ös Black Edition procim, és alaplapot szeretnék hozzá vásárolni, erre gondoltam:
viszont kicsit bizonytalan vagyok, mert a processzor támogatási listában 3 fajta is van, különböző fogyasztással, illetve C2 és C3 steppingsel...
Az egyik amit szeretnék kérni, hogy írjátok le milyen eza processzor...
a dobozára az van írva, hogy
opn: HDZ955FBGMBOX
illetve a processzoron
HDZ955FBK4DGM van feltüntetve.
Az lenne a kérdésem, hogy ez akkor most 125 vagy 95 illetve C2 vagy C3-mas, illetve a fentebb belinkelt alaplapba jó e.:)
Most egy kicsit eltérnék a tárgytól.
Mennyiből kell alaplap?
Azt amit kinéztél nem ajánlom.
Azért nem ajánlja mert egyszer azh gigabyte, ami nem valami jó lapokat gyárt mostanában, 2 pedig h sima AM3-as foglalat.
Ma már AM3+ -os lapot érdemes venni.
azt meg tudnádok modnani, hogy a leírtak alapján C2 vagy C3 a proci? illetve 125 vagy 95 w-os?
olvastam hogy mostanában c3masok vannak inkább amik 125wattosak de nem vagyok benne biztos...
Igen a fenti ASUS az jó.
Ha esetleg egy ilyet be tudnál szorítani: [link]
A rajta lévő szám alapján 125W-os C3:
De mondom hogy inkább vedd a 960T-t. Általában kicsit olcsóbb is, 95W-os, tudja a Turbo-t, és talán még 6 magosítani is lehet, kis szerencsével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!