Milyen alaplap a procihoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy AMD Phenom II X4 955-ös Black Edition procim, és alaplapot szeretnék hozzá vásárolni, erre gondoltam:
viszont kicsit bizonytalan vagyok, mert a processzor támogatási listában 3 fajta is van, különböző fogyasztással, illetve C2 és C3 steppingsel...
Az egyik amit szeretnék kérni, hogy írjátok le milyen eza processzor...
a dobozára az van írva, hogy
opn: HDZ955FBGMBOX
illetve a processzoron
HDZ955FBK4DGM van feltüntetve.
Az lenne a kérdésem, hogy ez akkor most 125 vagy 95 illetve C2 vagy C3-mas, illetve a fentebb belinkelt alaplapba jó e.:)
2012. jan. 13. 15:39
11/13 anonim válasza:
Ja tényleg, már megvan, ezen valahogy átsiklottam.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket, még annyit kérdeznék, hogy a fentebb említett alaplapok támogatják ezt a 955-ös processzort, viszont bios-t kellene hozzá frissíteni, mármint azt írja a cpu supportban, hogy frissebb bios kell neki. Ezt muszáj frissíteni? Illetve amíg nincs frissítve nem is fog működni ezzel a processzorral?
2012. jan. 13. 16:07
13/13 anonim válasza:
Mindkét ASUS-ba(M5A78L, M5A97) nyugodtan teheted nem kell semmit se csinálnod vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!