Illetve ti melyiket vennétek meg?
Figyelt kérdés
Üdv!
Minden képen venni szeretnék 4GB (2x2GB) KIT memóriát. Egy P5KC alaplapba menne, 1333MHz támogatott. Kettő jöhet szóba:
Geil Black dragon:
És kingston hyperx:
Kérdésem, mind a kettő jó. De a Kingston 1600MHz-es. Tudtommal bele lehet rakni 1333MHz-ba csak nem fogja teljesen kihasználni az alaplap. Valaki használt már így nagyobb órajelű ramokat? Mik a tapasztalatok. Illetve ti melyiket vennétek meg? Nekem a kingston jobban bejön, de 1600MhZ miatt kicsit bizonytalan vagyok. Szóval help me please!
2012. jan. 22. 14:39
1/4 anonim válasza:
Kingston. Jól tudod, bele lehet tenni és 1333-on fog menni. Én is így használom a Kinston HyperX ramjaim.
2/4 A kérdező kommentje:
És a teljesítmény ugyan olyan jó ugye? Nincs fagyás vagy ilyesmi?
2012. jan. 22. 15:04
3/4 anonim válasza:
De mért nem veszel 1333mhz es kingstont
biztos kel lenie ot
iletve Kingmax márka is ugyan olyan jó
geil viszont sokszor problémás azt ne vegyed
4/4 A kérdező kommentje:
Kingmax nem adja. Kingstonbol nincs HiperX 1333-as sajna...Edigitalnal.
2012. jan. 22. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!