Deer tápegység. Vélemények?
Figyelt kérdés
Konkrétan erről lenne szó. Nem ismertem eddig ezt a márkát ezért kérném a segítségeteket.
2012. jan. 22. 12:31
3/10 anonim válasza:
Szerintem ne is akard meg is merni...
4/10 Jack Jonson válasza:
kiváncsi vagyok hogy aki aztmondja hulladék annak volt e már ilyen
5/10 anonim válasza:
Képzeld láttam már testközelben is, és nézz fel PH!-ra a fórumba ott is lesz róla néhány nem épp kellemes bejegyzés.
Amúgy remélem tévedek, de ez a hsz-ed olyannak tűnt hogy mi hülyeséget beszélünk és ő vegye nyugodtan, akkor el kell mondnom tévedsz és ne más pénzével játssz....
6/10 anonim válasza:
Jack Jonson
Képzeld volt már a kezemben, sőt szét is szedtem...
7/10 anonim válasza:
Jack Jonson: képzeld, volt ilyenem és majdnem gallyra vágta az egész gépem, még épp idejében tudtam kikapcsolni (kirántani a falból a tápkábelt) különben el is búcsúzhattam volna tőle. Azóta Corsair VX-450em van. :)
8/10 anonim válasza:
Tudom már régi ez a kérdés... De a Deer tápok nem hulladékok nekem 1 400w os "ketyeg" a gépemben már 4-5 éve és semmi problémám nem volt vele... Meg felelő hűtése van 12cm eres ventilátor és nem melegszik nem hangos.....
9/10 anonim válasza:
Legalább ne mondj olyat ami nem igaz...
10/10 anonim válasza:
deer tápegység 11 évet ment most halt meg .2008ba vettem összesen két merevlemezt élt túl.. 67000 óra volt kb a két merevlemezbe .. ugyhogy aki fikázza a deer tápot az nyugodtan csendben maradhat !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!