Mi a véleményetek a Thermaltake tápegységekről?
Figyelt kérdés
[link] Erről lenne szó hogy megbízható-e mert az egyik nemértő haverom vett egy ilyet, és a szerelő bácsi ajánlotta neki. Kodegány tápja volt és az durrant el neki és mázlijára csak a táp ment el más nem.2012. jan. 21. 10:37
1/10 anonim válasza:
Valószínűleg megbízható, a codegennél 10000x jobb. De szerintem olcsóbban is megúszhatta volna egy FSP Hexával:D
2/10 anonim válasza:
Hát én nem vennék ilyet... Szerintem egy Chieftech CTG-vel, vagy egy FSP Hexa-val jobban járt volna!
3/10 anonim válasza:
Megbízható, moduláris stb...szóval ha már megvan gond nem lesz, de szvsz jobbat is lehetett volna venni annyiból.
4/10 anonim válasza:
Jónak nem mondanám de nem codegen legalább.
5/10 anonim válasza:
Mért hol van szó itt árol? sehol nem,látam
gondolom 10ezer ft se volt
6/10 anonim válasza:
Hát ha te egy moduláris TT tápot 10 alatt veszel akkor én leszopom magam. Am nem volt róla szó tudod következtettem.
7/10 anonim válasza:
nem volt szó árról, de "köztudott", hogy a thermaltake nem a legolcsóbb fajta a tápegységek tekintetében
8/10 A kérdező kommentje:
A régi gépét adta oda érte, szóval a régi géppel fizetett, és ráfizetett 2-3 ezret. Az a gép nemért többet 12 rugónál. Így gyakorlatilag ingyen kapta, mert a régi gépe csak porosodott.
2012. jan. 21. 11:33
9/10 anonim válasza:
Akor jó:p
de szóval használt táp?:s
jó irtam én is codegentöl azért job
de el nem ájultam töle
10/10 A kérdező kommentje:
Nem használt. Csak géppel fizetett :)
2012. jan. 21. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!