Ti melyiket választanátok? Thermaltake CL-P0574 JING vagy Gelid GX7 Ultimate
Egyet kell értsek Pandával ezek túlcsicsázott izék.
Miért számít a kinézet? A lényeg hogy hűtsön.
Amúgy ha csak a kettő van akkor én a TT-t vinném, de azért remélem érzed hogy kissé ellenzem, de ha neked ez kell és nem szólok bele...
egész nap a géped belsejét nézed? vagy plexi oldalú házad van és az a cél, hogy a haverok csorgassák a nyálukat? esetleg szépségversenyre viszed a géped?
öreg, ez nem egy fürdőruhamodell, hanem egy processzorhűtő, az a dolga hogy jól hűtsön, nem az hogy jól nézzen ki.
"Hát plexi üveg-es a ház oldala és a házban lévő ventik-nek is zöld a lapát-ja. Igazából ezért választottam a Jing-et. Igaz drága de jól nézne ki. De akkor ezt inkább újragondolom. :)"
Hát szerintem is gondold át.
egyébként bocsi a hangnem miatt, de ma húzós napom volt.
szóval biztos találsz olyan hűtőt, ami küllemre is megfelel, de nincs túlárazva. ajánlom az alpenföhn hűtőket, az alábbi linken lévő topikban keresd merlinclub kollégát, ő árul ilyen hűtőket, jó áron (én 7500-ért vettem egy Brockent, bemutató darab volt, rohadt jó vétel volt)
ahhoz hogy írhass neki, ph regisztráció kell, ez gyors, ingyenes, fájdalom és spam-mentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!