150ezer forintból milyen gépet lehet összerakni?
Figyelt kérdés
150ezerből kellene egy gép, monitorral de dvd író nélkül. nem vagyok hardcore gamer tehát elég ha a játékok futnak med grafon, nem fullhdban hanem 1280x1024be már bőven elvagyok. egyébként a monitorból elég a legolcsóbb jó minőségű is, nem kell ilyen 20 valahány colos.. kösz a segítséget2012. jan. 21. 09:26
13/18 anonim válasza:
De mi jelzi a core unlockot?
mert olyant nem,láţok asrock,oldalán
14/18 anonim válasza:
Tényleg nincs kiírva, de SB710 és SB750 déli hidakkal szokott működni a Core Unlock, ebben pedig SB710 van, szóval elvileg mennie kell.
De ha nem is menne, tulajdonképpen mindegy, mert ilyen árban nincs más alternatíva amivel menne, mert mind csak 95W-ig támogatja a CPU-kat.
15/18 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy egy négymagos prociban fel kéne oldani valamit:)
2012. jan. 21. 11:22
16/18 anonim válasza:
Van benne még 2 letiltott mag, szóval ha szoktál este imádkozni, akkor talán 6 magos CPU-t is csinálhatsz belőle :D
17/18 A kérdező kommentje:
igen arról hallottam, de most még felesleges szerintem az a +2 mag:) bőven elleszek azzal a néggyel is egy jóideig :D
2012. jan. 21. 11:40
18/18 anonim válasza:
Igen:)
amugy asrock oldala tpd t se irja:s
nem értem
másik msi nél is volt ilyen alig ir valamit a hivatalos oldala
meg pl msi,6970 lighting oldala is kb. semit se ir tpd t se pl.
...
vagy csak én vagyok vak de azért nem szemelöt van az adatok közt az biztos de máshol,se látam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!