Mi a véleményetek a konfigról?
Gigabyte HD6870 OC
Intel i3-2300
ASUS P8P67
KINGMAX 8GB 1600MHz KIT
HKC 565W
1TB vinyó (ennek a választásában is kérek segítséget, tudom, hogy drága, de minél olcsóbbat ha lehet:))
Ez mennyiből jönne ki?
nemtom mennyiből jön ki...a gépösszerakóban nem találtam ilyen alaplapot...
az i3 biztos kihajtaná a 6870-est de a későbbi bővítés miatt lehet hogy megérné egy nagyobbat venni...vagy nagyon idegenkedsz az amd procijaitól?ilyen árban már bőven kapsz 6 magosat is...
a vinyók most fokozatosan drágulni fognak....névtelen jóslatok szerint 2 hét alatt is másfélszeresére emelkedhet a vinyók ára, mivel a samsung kiszáll a wd-t pedig elöntötte az árvíz...
a hkc tápokat leginkább ugy minősítik hogy azok "nem tápok"
"nemtom mennyiből jön ki...a gépösszerakóban nem találtam ilyen alaplapot...
az i3 biztos kihajtaná a 6870-est de a későbbi bővítés miatt lehet hogy megérné egy nagyobbat venni...vagy nagyon idegenkedsz az amd procijaitól?ilyen árban már bőven kapsz 6 magosat is...
a vinyók most fokozatosan drágulni fognak....névtelen jóslatok szerint 2 hét alatt is másfélszeresére emelkedhet a vinyók ára, mivel a samsung kiszáll a wd-t pedig elöntötte az árvíz..."
elég sok téves, vagy félinformáció volt ebben a válaszban...
GeneralCube
Az nem i3 lenne hanem i5, csak elírta. (Amúgy játékra én is inkább AMD-t ajánlok, de nem 6 magosat, hanem pl a 960T-t)
A vinyó drágulást meg nem tudom honnan vetted, meg hogy a WD-t elönt9tte az árvíz, ez több hónapos hír, már rég túl vagyunk rajta, már lassan megint kezd helyreállni a gyártás.
A Samsung merevlemez üzletágát pedig a Seagate megvette, azért "száll ki".
bakker...akkor a procinál valamit elrontottam..bocsesz de nálunk új hír ez az árvíz..
de...a hkc nem táp!! :)
"bocsesz de nálunk új hír ez az árvíz.."
O.o Már majdnem 4 hónapos hír... xD
Whatthefuck000
Miért is vegyen SLI-set? Mond már el.
MSI miért is rossz?
Tényleg a coller master és a corsair tápok a legjobbak? Ebbe is bele tudnék kötni.
Bocsi hogy kissé kötekvő vagyok, de a másik kérdésnél alaptalanul szaroztad a az AMD VGA-kat és itt is a válaszod felében volt kivetni való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!