Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hd 6970 esek közül melyik éri...

Hd 6970 esek közül melyik éri meg jobban? Asus vagy Sapphire?

Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 15:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen az MSI speckó hűtésűje a legjobb, ha nincs kereted akkor sapphire.
2012. jan. 20. 19:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Érdekes én a gigabyte-ról mint gíártó csak jót olvastam, nekem is az van alaplapbók és kártyából is. Ultradurable: szilárdelkó, 2UZ stb stb.
2012. jan. 20. 20:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Tudok én elég rosszat mopndani róla hidd el.
2012. jan. 20. 20:48
 14/16 anonim ***** válasza:
mond akkor mi a problem vele? 3 év gar, innentől kezdve csak jobb lehet mind amire kettő van
2012. jan. 21. 15:12
 15/16 anonim ***** válasza:

"mond akkor mi a problem vele? 3 év gar, innentől kezdve csak jobb lehet mind amire kettő van"

Szeretem az ilyen embereket aki gariból ítél.

Amúgy ha már gigabyte VGA akkor a legfőbb baj neve Windforce 3x. Egy normálisabb két ventis hűtő jobb nála. Am ezeknél gyakran előfordul a túlmelegedés. Ha meg a hűtőt feljebb veszed akkor olyan hangja tud lenni...

Alaplapnál meg még rosszabb a helyzet.

Am megsúgom a sapphire 2 é garit vállal, de jóval megbízhatóbb gyártó mint a giga.

2012. jan. 21. 15:14
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha egy vödör szarra 5 év garit adnak, te azt is megveszed?

A Giga egy hanyatló márka, a 3 ventis Windforce hűtője nem ér fel normálisabb gyártók 2 ventis hűtéseivel, meg ugyan miért jön ki egy csomó kártyájukból több revízió? Mert még ők maguk is rájöttek hogy elsőre szart sikerült csinálni...

2012. jan. 21. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!