Jó ez a konfiguráció?
Figyelt kérdés
Játékokra(már megvan, csak kíváncsi vagyok mennyire is jó a gép, tehát hiába lenne jobb ár-érték arányú hardver bele, ez most nem szempont, csakis, hogy teljesítményre milyen) lenne használva.
CPU: Intel Core i5-650 3.20GHz 4MB Chache LGA1156 73W
VGA: SAPPHIRE Radeon HD 6750 1GB GDDR5
Alaplap: ASUS P7H55D-M PRO
RAM: 2x Kingmax 4GB/1333MHz DDR-3(összesen 8GB)
Tudom, hogy a processzor nem a legjobb ár-érték arányú, de mekkora teljesítményre képes, attól függetlenül, hogy csak 2 magos? Tudhat annyit mint egy QuadCore?
2011. dec. 23. 11:50
1/3 anonim 

válasza:

ha már megvan akkor jó annyit nem tud mint egy quad core de nem sokkal rosszabb (értem ez alatt hogy nem kell félni egy ideig eljátszol vele) ha még nincs meg akkor ne vedd meg
2/3 anonim 

válasza:

Nem jó!
LGA1156-ot már nem szabad venni, halott foglalat.
Ráadásul drága is, egy 4 magos AMD-vel sokkal jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!