Szerintetek mennyit ér ez a gép?
Figyelt kérdés
Hozzáértők részéről kérdezem, hogy mennyit érhet az alábbiakban részletezett gép. Nem várok horribilis összegeket, tudom hogy régi és elavult,de a reális ára alatt sem szeretnék megválni tőle, hosszú évekig jól működő konfiguráció volt.
Alaplap: Asus P4P800-VM
CPU: Intel Pentium 4, 2400 MHz
RAM: 1,5 GB DDR2
Videókártya: ATI Radeon 2600 HD 512 MB
Winchester: 80 GB Maxtor
Táp: 450W
LG DVD-olvasó (+floppy meghajtó)
Mindez nagy, fekete GABA álló házban
2012. jan. 19. 13:10
2/7 anonim válasza:
Véleményem szerint kb 20-25 körül.
Másvalaki?
4/7 anonim válasza:
El kell keserítselek. max. 12-13 ezret. nézz szét expresszen. dvd íróval, 3ghz procival hirdetik monitorostól 15-16ért.
5/7 anonim válasza:
Ne az extrém eseteket nézzük.
Szerintem egy 20-ast megér simán!
Az teljesen reális ára.
6/7 ~ cCorEe válasza:
20at kaphatsz érte hogy ha nem valami gagyi táp van benne. Vaterán van a legnagyobb esélyed hogy eladd 20ért esetleg 25ért de többet nem hiszem igaz ez is "extrém" eset de én már nem egyszer láttam 25ért 2magos, 2gb ddr2es ram-mal, hasonló vga-val, 60-80-120gb-os háttértárral és hasonló dolgokkal pc-t. Eléggé telített a használt pc piac főleg az olcsóbbik része.
7/7 anonim válasza:
Szerintem max 20, ha valami gagyi a táp akkor még a 20 is csak jó indulattal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!