Ajánlanátok szlovákiai hardver nagykereskedéseket, ahol online lehet rendelni és kiszállítanak Budapestre?
miért akarsz szlovák nagykertől venni?
a garanciális problémás terméket a cég telephelyére kell vinni, vagy az adott márka szlovákiai partneréhez
Budapestre:D
nem nagyon értem én se mire jó ez.
nincs olyan hogy kizárolagosan szlovákia hardver szerintem
szóval it is tudsz veni
ha meg kint olcsób honan tudod? ha nagykert se találtál?
jajj mert hallottad a hírekben azt hogy szlovákok átjárnak ide vásárolni mert itt olcsóbban megveszik mint odahaza.
ezáltal ha egy szlováktól rendelsz azt hiszed olcsóbb lesz majd amit kapsz mintha idehaza vennéd meg???
:D
igen én is elhiszem hogy van mikulás :)
nincs értelme annak amit akarsz a fentebb írt garanciális problémák miatt főleg.
oké, ezt kérdeztem. mármint miért szeretnél onnan rendelni
1. csak a külső vinyókra van ez a jogvédő matrica, amit egyébként ki lehetne játszani úgy hogy belsőt veszel+ hozzá usb-s dobozt
2 ha lenne is olyan, akkor a 8% áfakülönbséget elviszi a szállítási költség, vagy legalább is a nagyját; és ha valamelyik hibás akkor oda ki kell elpostázni, aminek ugyancsak magas a költsége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!