Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért pörög alapállapotban...

Miért pörög alapállapotban /vagyis amikor nem csinálok rajta semmit/ a szg-em ventilátorra?

Figyelt kérdés
A hátsó csinálja ezt. A hangja olyan mint szokott lenne, nem zörög. Csak eléggé gyorsan pörög. Meleg nem éri, szerintem elég hely van neki, hogy tudjon szellőzni, a földön van, takarítani rendszeresen szoktam :) Esetleg lehet a vírusirtótól. 4 éves a gépem, nagy baja nem volt még, kétszer kellet újratelepíteni mindent rajta. Van valami program, esetleg kártékony, ami futna és nem tudom mi az? Valaki segítsen már ebben, mert én nem értek ehhez!!
2012. jan. 17. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is olyan hogy egy kicsit hangos a hátsó ventilátor , de amúgy nincs vele baj.
2012. jan. 17. 20:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem nem hangos. Ez olyan, mint pl. ha játszanál a neten valami játékkal és elkezd gyorsabban pörögni, nálam nem hangosabb mint szokott lenni.
2012. jan. 17. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:
biosban szedd ki az automata fordulatot ha annyira zavar.de nem értem miért baj ha jobban pörög?több levegőt mozgat meg.-amugy ha falra veri akkor ne is csodálkozz...
2012. jan. 17. 22:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Whatthefuck000:

A falnál volt, de kb.15. cm-re a faltól, jah a másik helyiségben van a kazánunk /pont a fal mögött közvetlenül ezen az oldalon még kémény is, de már régóta itt van és csak most vettem észre/ lehet a meleg miatt is volt /ez most jutott eszembe/ és a házra volt téve a router is ugye az is melegszik alulról. akkor ez volt a baj?!?? bios-t hol találom?

2012. jan. 18. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!