Gamer társak! Ti milyen konfigurációjú gépen játszatok?
Nem azért kérdem mert vásárolni szeretnék, csak ugy kíváncsi vagyok "kinek milyen az ízlése" és hogy én hol állok a nagyvilágban. Az én gépem már nem is mai darab és kikopóban van, de azért a GTAIV még megy szaggatás nélkül :D
Konfigurációm:
MSI P45 Neo F alaplap, Intel Core2Duo E7400 as proci, 4 GB DDR3, XFX Radeon HD 5770 1GB DDR5, 500GB WD HDD, noname 550W táp, noname ház. Philips 200VW monitorom van ami20.1 es wide screen de nem HD. esetenként LG 32"es tv-n is tudok játszani (ha nem foglalt, egy hétvégén elcsórom az ősöktől) A4-Tech X-710MK optikai egér, a hang integrált kártyáról egy pioneer erősítövel 5.1 kb olyan 500W összteljesítménnyel. :D hát kb ennyi. Nem kell ilyen részletesen, csak ugy kb. Senkit sem akarok sérteni és nem is villogni akarok mim van.
a 2 560-as tényleg sok...
de az asus-nál ma már csak a márkanevet fizeted meg...
de a giga legalább jó hűtéssel adja ki a kártyáit...
amugy mostanában az msi tarol a teszteken és sokan vesztek vtx-eket is...
amugy a kérdésre válaszolva már 3 hónapja nem játszottam mert el kellett adnom a gépemet...(meg fogok így zavarodni)
már ott tartok hogy mások gameplay videóit nézem youtube-on XD
de holnap adom le a rendelést egy
amd 960
gtx 560 ti
2x2g kingston
egy hexa táp
egy nem annyira tuning barát deszka
jövőhéten hozzák házhoz de már most remeg a gyomrom...
egyből kiviszem a bf3-at és a cod 8-at mert ezekről csak a gamestarban hallottam (sajnos...)
"ASUSnál meg minőséget és megbízhatóságot fizetsz"
ezt mondjuk megcáfolná bárki, akinek volt dolga az 512MB-os glaciator hűtős HD4870-nel, ahol az egész széria (nem vicc) selejtes hűtést kapott.
Panda Péter
Az ASUS-t a lapokra értettem, csak nem írtam oda!
Nem internetről rendelt hanem számítástechnikai szaküzletben, Mohácson!
MSH Computer
Elsőre azt hittük kifogtunk egy rossz kártyát... De amikor másodjára is megsült akkor felfogtuk, hogy a Gigabyte márkát el kell felejteni, ha nem is örökre, de egy időre biztosan!! A bolt sem ad sz@rokat, mert eddig 5x vásároltam én is gépet onnan és számtalan hardvert, de még egyszer sem fordult elő, hogy valamit vissza kellett volna vinni...
bakker...nekem is 6850esem volt és nekem is 2 adta fel 2hónap alatt....csak nekem shappire
aztán levásároltam egy gtx460asra az pedig giga volt es semmi baja nem volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!